CENTRUM PRO RODINU
VYŠKOV

775 303 840
cprvyskov@ado.cz

MENU

 

jmk 100

 

"Manželství a rodina stojí za podporu"

 

Podpora z rozpočtu Jihomoravského kraje ve výši 34 000,-- Kč.

Prvořadým cílem projektu bylo předcházení krizovým situacím v životě fungujících rodin a také přímá podpora rodin, v nichž se již problémy vyskytly. Tohoto cíle jsme chtěli dosáhnout nabídkou kvalitních vzdělávacích seminářů, přednášek a kurzů pro manžele, partnery a rodiče. Záměrem projektu bylo vytvoření příznivých podmínek pro realizaci těchto programů zajištění jejich finanční dostupnosti pro všechny a také pořízení potřebného vybavení nových prostor našeho centra, jež budou umístěny v nově  vznikajícím komunitním centru ve Vyškově.

Cíll projektu byl, vhzhledem ke zkrácení rozpočtu, splněn pouze částečně. Podařilo se vytvořit příznivé podmínky pro realizaci programů. Nepodařilo se v očekávané míře podpořit manžele  a rodiny, posílit a  upevnit  konkrétní partnerské vztahy, předcházet krizovým stavům v rodinách. Vzhledem ke zkrácení rozpočtu a také nabídce podobných aktivit jinými vyškovskými organizacemi, jsme byli nuceni plánované  aktivity odložit. Podařilo se ale zajistit, aby  mohly opakovaně probíhat v nových prostorách v dalších obdobích a tím byl tento účel naplněn alespoň částečně.

V rámci projektu proběhlo setkání sevépomocné skupiny KER. Z prostředků dotace byly pořízeny skříně, regály, stoly, křesla, tiskárna a další drobnější vybavení. Nakoupili jsme také DVD ke kurzům Výchova teenagerů, Výchova dětí a Příprava na manželství a několik účastnických příruček ke kurzu Výchova teenagerů. Tyto materiály je možné využít opakovaně. 

IMG 7226

 

IMG 9532

 

 IMG 9534

 

IMG 9533

 

IMG 9838

 IMG 9832 

IMG 9828

 

"Podpora činnosti

Centra pro rodinu Vyškov"

Podpora z rozpočtu Jihomoravského kraje ve výši 50 000,-- Kč

Ukončení v roce 2019, přehled zde

 

Kontakt

Centrum pro rodinu Vyškov

Adresa: II. odboje 167/2, 682 01 Vyškov

Telefon: +420 775 303 840

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme na facebooku

Rodinný svaz ČR

rodinny svaz

Rodinný život

Vyškovská farnost

Znak Vyškov

Doporučujeme

2024 © Copyright | Všechna práva vyhrazena | Tvorba: GLIPS | Login | Administrace | cprvyskov@ado.cz