CENTRUM PRO RODINU
VYŠKOV

775 303 840
cprvyskov@ado.cz

MENU

 

Logotyp jihomoravsky kraj RGB

 

"Provoz a vybavení CPR"

Podpora z rozpočtu Jihomoravského kraje ve výši 50 000,-- Kč

V termínu od 7/2019 do 6/2020

Záměrem projektu bylo získání finančních prostředků na úhradu provozních nákladů spojených s výpůjčkou prostor, vybavení dětské herny a zázemí pro klub maminek i dalších aktivit a vytvoření podmínek pro lepší propagaci činnosti spolku na veřejnosti. 

Větší část poskytnutých finančních prostředků byla vynaložena na úhradu energií a služeb (vývoz komunálního odpadu, internet) spojených s výpůjčkou prostor.  Ostatní peníze byly využity k nákupu pěnových puzzle dílů, jež podstatně zvýšily komfort dětí a maminek v rámci klubu maminek a  velmi dobře se uplatní i při dalších aktivitách jako měkký koberec nebo kreativní herní pomůcka. Do dětské herny přibylo pískoviště/bazének  na měkké míčky a dva míče pro menší děti. Knihovničku obohatila kniha “Klíč ke vztahu”, nákup venkovní vitríny rozšířil možnosti propagace aktivit na veřejnosti a barevný inkoust do tiskárny dlouhodobě umožní tisk kvalitních plakátků, pozvánek i dalších propagačních materiálů.

Díky získaným prostředkům na provoz bylo možné realizovat různé programy pro rodiče a děti, mládež, snoubence, seniory i osamělé. Konkrétně: Posezení u kávy a čaje, Modlitby matek v centru, Modlitba tancem pro ženy, Biblické tance pro dívky, Společenství “Farní buňka”, Společenství seniorů, Půjčování knih, cyklus přednášek “Pečujme o sebe”, Setkání mládeže, Psychologické poradenství, Příprava snoubenců, Klub maminek, Biblický kroužek, Křesťanská školička, Mládežnické odpoledne, Nácviky hudby a zpěvu, Misijní jarmark, Hlídání dětí.

 

"Život v komunitním centru 2020" 

Podpora z rozpočtu Jihomoravského kraje ve výši 34 000,-- Kč 

 

 

 

Vyškov malé

 

 

"Aktivity a provoz Centra pro rodinu"

Podpora z rozpočtu Města Vyškova 20 000,-- Kč

Cíl - Podpora manželství a rodiny i jejich jednotlivých členů, posilování a upevňování partnerských vztahů a rodičovských kompetencí, předcházení vzniku krizových stavů v rodinách.

 

Kontakt

Centrum pro rodinu Vyškov

Adresa: II. odboje 167/2, 682 01 Vyškov

Telefon: +420 775 303 840

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme na facebooku

Rodinný svaz ČR

rodinny svaz

Rodinný život

Vyškovská farnost

Znak Vyškov

Doporučujeme

2024 © Copyright | Všechna práva vyhrazena | Tvorba: GLIPS | Login | Administrace | cprvyskov@ado.cz